Donatorsko veče Lokalne fondacije Niš

Drage komšije, prijatelji, saradnici, svi koji volite Niš i želite da pomognete da nam se grad razvija, sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da dođete na naše prvo Donatorsko veče. Događaj je zakazan za sredu, 8. septembar od 20 sati u dvorištu Banovine u Nišu.

Pripremili smo bogat program, zabavićemo se uz sjajnu i raznoliku muziku i predstaviti ideje koje smo do sada podržali, a uz dobru hranu i osveženje organizujemo i nagradnu igru u kojoj svi donatori dobijaju

Misija Lokalne fondacije Niš je da podrži kreativne, aktivne ljude, složne komšije koji prave pozitivne promene u svom komšiluku, ulici, najbližem okruženju. U tome možemo da uspemo samo zajedno i zato vas pozivamo da podržite svoju lokalnu fondaciju, svoj grad i ljude koji vredno i entuzijastično rade i bore se za ideje u koje veruju – za svoju ulicu, komšiluk, naselje, selo, za svoj Niš. 

Želimo da pokažemo da zajedno možemo mnogo, imamo snagu i znamo šta je potrebno nama i našim komšijama. Prikupljamo donacije od društveno-odgovornih građana, kompanija i institucija, kompletan iznos duplira Trag fondacija, a zatim ta sredstva koristimo za podršku najboljim idejama formalnih i neformalnih grupa građana. Do sada smo podržali već sedam predloga sugrađana, a spremamo i novi konkurs koji će biti raspisan u septembru. 

Pridružite nam se, dođite na Donatorsko veče i budite deo promena koje zajedno stvaramo. U ovoj priči smo svi mi zajedno! 

Ulaz je 1.000 dinara.