Kocka je skockana!

Nakon više od dva meseca kampanje sa Žitopek pekarama, sada je vreme da se okupimo i družimo na Kocki! Pozivamo vas da nam se u subotu, 8. jula, od 11 sati pridružite na ovom terenu na Bulevaru Nemanjića (ulaz iz Vojvode Tankosića).

U subotu vas očekuje dobra zabava i mnogo pozitivne energije, a svi su pozvani da se prijave i oprobaju u šutiranju trojki i sa pola terena. Žitopek je za pobednike pripremio zanimljive nagrade. Planirano je da u revijalnom delu košarkaške i odbojkaške utakmice odigraju deca iz niških klubova.

Lokalna fondacija Niš izuzetno je zahvalna Žitopeku što izdvaja 5 dinara od svake prodate pogačice za uređenje dva igrališta i posebno zahvalna Gradu Nišu koji je presvukao podlogu na Kocki i dao ogroman doprinos u sređivanju terena koji je sada prepun dece.

LFN poziva sve sugrađane da nastave da kupuju pogačice, jer uskoro prelazimo na uređenje Tutinog igrališta.

Želimo da svi zajedno, korak po korak, ulepšavamo i uređujemo grad, da živimo u sredini koja će negovati pozitivne vrednosti i zdrave stilove života.

***

Podsećamo da kroz kampanju sa Žitopekom, Lokalna fondacija Niš prikuplja novac za uređenje dva sportska terena Kocka i Tutino. Nakon skoro dva meseca kampanje prodato je 39000 pogačica od kojih je po pet dinara odlazilo u budžet za uređenje ova dva terena. 

Podršku u realizaciji kampanje pružaju kompanija Adver, Banker radio i Južne vesti.