Idemo na Tutino!

Družili smo se na Kocki, a sada je došao red na Tutino! Pozivamo vas da nam se u subotu, 14. oktobra, od 11 sati pridružite na Tutinom terenčetu u Duvaništu, pored Gabrovačke reke.

Očekuje vas dobra zabava, pozitivna energija i poneko iznenađenje, kao i specijalni gosti, deca iz F. K. Radničkog koji će odigrati revijalnu utakmicu, a u čast obeležavanja 100 godina kluba.

Lokalna fondacija Niš je posebno zahvalna Žitopek pekarama što su izdvajali 5 dinara od svake prodate pogačice tokom tri meseca kampanje za uređenje dva igrališta. Na ovaj način Žitopek podržava građane i sredinu u kojoj je i nastao. Uz ovu kompaniju, podršku kampanji pružili su i kompanija „AdverCity“, Grad Niš, portal Južne vesti i Banker radio.

LFN poziva sve sugrađane da zajedno, korak po korak, uređujemo i ulepšavamo naš grad i na taj način stvorimo sredinu koja će negovati pozitivne vrednosti.

***

Tokom cele kampanje prodato je više od 88.000 pogačica od kojih je po pet dinara odlazilo u budžet za uređenje Kocke i Tutinog. Podsećamo da Lokalna fondacija Niš podržava ideje sugrađana koji žele da promene svoj komšiluk, svoju ulicu i tako unaprede život svih.