Saša Stojanović predao dres pobedniku prve licitacije


Uspešno je završena prva licitacija u organizaciji Lokalne fondacije Niš, na kojoj se našao potpisani dres Saše Cakija Stojanovića, proslavljenog fudbalera Radničkog iz Niša! Pobednik licitacije je Aleksandar Marković, kome je dres svečano uručio lično Saša Stojanović, legenda niškog fudbala.

Licitacija se odvijala na fb stranici fondacije, a pobednička ponuda bila je 12.000 dinara. Sredstva prikupljena sa ove, kao i svih narednih licitacija koje realizujemo biće usmerena u podršku lokalnim inicijativama u Nišu, u oblasti kulture, umetnosti, obrazovanja, sporta i uređenja grada.

Aleksandar Marković iz Niša, kao veliki navijač Radničkog, nije krio zadovoljstvo što je uspeo da dođe do potpisanog dresa popularnog Cakija, čoveka koji je ostavio dubok trag u F.K. Radnički i sasvim sigurno jeste neko koga Nišlije vole i jedan je od omiljenih igrača svim Meraklijama.

Lokalna fondacija Niš se zahvaljuje na podršci Saši Stojanoviću, koji je prepoznao vrednosti i ideje koje promovišemo i dao značajan doprinos jednoj novoj priči u našem gradu.

I u narednom periodu, poznate Nišlije – uspešni sportisti, umetnici, glumci, muzičari daće na licitaciju deo svoje opreme, rekvizita, značajnih stvari za koje će zainteresovani građani moći da licitiraju na fb stranici Lokalne fondacije Niš

Trenutno je u ponudi jedinstveni, potpisani primerak knjige „Konstantin veliki – legenda i stvarnost“ iz lične kolekcije Dejana Stojiljkovića, Nišlije i jednog od najpopularnijih i najčitanijih savremenih pisaca u Srbiji. Posetite našu fb stranicu, licitirajte ili predložite nekome ko bi bio zainteresovan.

Kupovinom nekog predmeta na licitaciji građani postaju donatori, a na taj način pomažu svom komšiluku, gradu, prijateljima, u misiji da svi zajedno gradimo lepši i prosperitetniji Niš! Informacije o svim donacijama i budućim realizovanim aktivnostima biće dostupne na našem sajtu.  

Ako vas zanima kako još možete da podržite naš rad i zbog čega, pogledajte ovde.