Sabrana dela Kerbera prodata na licitaciji, novac za niške inicijative

Specijalna kolekcija sabranih dela legendarne niške rok grupe Kerber prodata je na licitaciji Lokalne fondacije Niš za 17.000 dinara. Nakon izuzetno uzbudljivog i neizvesnog finiša, najbolju ponudu dao je Dalibor Jevtić, Nišlija koji trenutno živi u Beogradu.

U kolekciji se nalaze svi hitovi koji su obeležili karijeru Kerbera, sakupljeni na jednom mestu, sa potpisima svih aktuelnih članova benda. Pobedniku licitacije kolekciju sabranih dela uručili su članovi benda: Zoran Madić Mada, Tomislav Nikolić i Josip Hartl Joško. Kao malo iznenađenje, Joško je pobedniku licitacije predao i maramu sa logoom Kerbera koju je nosio na nastupima.

Josip Hartl Joško i Dalibor Jevtić

Lokalna fondacija Niš se zahvaljuje kompletnoj postavi Kerbera, na podršci i prepoznavanju naše ideje kao korisne i značajne za Niš i Nišlije. Zahvaljujemo se i čestitamo i Daliboru Jevtiću, pobedniku licitacije. 

Kerber ove godine obeležava veliki jubilej, 40 godina rada i postojanja benda. Pre samo nekoliko dana, objavljen je novi singl pod nazivom „Bestraga sve

Podsetimo, ovo je četvrta uspešno završena licitacija koju realizuje Lokalna fondacija Niš. Novac prikupljen ovim putem, kao i kroz druge aktivnosti, donacije društveno-odgovornih kompanija i pojedinaca, biće uložen u lokalnu zajednicu tako što ćemo podržati najbolje inicijative građana. Zahvaljujući građanima koji su prepoznali i podržali naše ideje, ostvaren je prvi cilj za 2021. godinu i prikupljeno 3.000 evra, koje će nam Trag fondacija duplirati. Prvi konkurs biće raspisan već sredinom februara, kada će na raspolaganju biti 6.000 evra za podršku najboljim idejama u Nišu. 

Trenutno je na fb stranici fondacije aktivna licitacija na kojoj se nalazi potpisana ploča Nenada Vasilića, Nišlije i jednog od najpriznatijih kontrabasista i džez muzičara današnjice. 

Pozivamo vas da pratite aktivnosti koje realizujemo, a na našem sajtu i društvenim mrežama dostupno je više detalja.