Prodata potpisana ploča Nenada Vasilića na licitaciji LFN

Pobednik pete licitacije Lokalne fondacije Niš (LFN) je Vladimir Sibinović, koji je za 9.000 dinara uspeo da obezbedi za sebe potpisanu ploču Nenada Vasilića. Jedan od najpriznatijih srpskih džez muzičara današnjice, virtuoz na kontrabasu i rođeni Nišlija Nenad Vasilić, potpisao je jednu svoju ploču za licitaciju Lokalne fondacije Niš. Reč je o izuzetnom koncertnom albumu pod nazivom „Live In Theater Akzent“ snimljenom uživo u bečkom pozorištu Akzent.

Nakon zanimljivog nadmetanja na fb stranici LFN, najbolju ponudu dao je Vladimir Sibinović i upisao svoje ime na listu donatora, čija će podrška doprineti razvoju Niša i realizaciji najboljih inicijativa građana u narednom periodu.

Kupovinom nekog predmeta na licitaciji, građani postaju donatori, a na taj način pomažu svom komšiluku, gradu, prijateljima, u misiji da svi zajedno gradimo lepši i zdraviji Niš. Svi koji su zainteresovani da donacijama podrže rad fondacije, više detalja mogu naći na našem sajtu.

Zahvaljujući podršci građana i društveno-odgovornih firmi, Lokalna fondacija Niš je ispunila prvi cilj za 2021. godinu i prikupila 3.000 evra. Trag fondacija će taj iznos duplirati, a uskoro će Lokalna fondacija Niš raspisati prvi konkurs, na kom će sa 6.000 evra podržati šest inicijativa građana, iz oblasti kulture, umetnosti, sporta, neformalnog obrazovanja i uređenja grada.