Niško nefiltrirano za podršku lokalnoj zajednici

Imamo dobre vesti za sve ljubitelje kvalitetnog piva! Zahvaljujući saradnji Niške pivare i Lokalne fondacije Niš (LFN) sada je preko aplikacije Glovo postalo dostupno Niško nefiltrirano koje možete poručiti u Nišu.

Deo prihoda od svake prodate boce ide za rad LFN i podršku kreativnim i preduzimljivim idejama proaktivnih Nišlija!

Niška pivara prepoznala je rad naše fondacije koja iskazuje lokalpatriotizam prikupljanjem sredstava za podršku zajednici i rešila da svojim društveno-odgovornim delovanjem da doprinos razvoju Niša i želji da grad u kome svi živimo bude bolji i lepši.

Saradnja je ostvarena na više nivoa, a sve sa ciljem da, udruženim snagama, u Nišu zaživi jedna lepa priča koja će trajati. Uz podršku kompanije Glovo, na aplikaciji se može poručiti Niško nefiltrirano pivo, prefinjenog ukusa, koje ne možete naći u slobodnoj prodaji u marketima.

Poručite ovde: https://glovoapp.com/rs/sr/nis/niskonefiltrirano/

Piće se nalazi u ambalaži sa specijalnom etiketom, namenski dizajniranom za potrebe podrške radu Lokalne fondacije i razvoju ovog proizvoda Niške pivare. Svi smo zajedno u istom timu – dok uživamo u slavlju sa prijateljima, pratimo omiljeni klub ili gledamo dobar film u udobnom ambijentu svog doma, sve nas spaja Filter dobrih emocija!

Kupovinom lokalnog proizvoda pomažete priču Lokalne fondacije Niš, novac se vraća u zajednicu i vremenom će biti sve više jasnih tragova da Niš raste u mnogo lepše mesto za život.

LFN kroz različite inicijative prikuplja sredstva u zajednici od društveno-odgovornih kompanija i pojedinaca. Taj novac duplira Trag fondacija, a zatim se sve vraća lokalnoj zajednici kroz konkurse na kojima će biti podržane najbolje ideje formalnih i neformalnih grupa građana na teritoriji svih pet gradskih opština u Nišu.