EI letnji klub nastavlja sa koncertima uz podršku LFN

Novi alternativni model kulturnog delovanja u Nišu pojavio se ove godine na inicijativu udruženja „Med Dobar“ koje je pokrenulo novi EI letnji klub na prostoru nekadašnje Elektronske industrije. Klub će organizovati koncerte, izložbe, negovati kulturu i pružati priliku za promociju i afirmaciju nešto drugačijeg, alternativnog sadržaja u Nišu. Ideja je dobila podršku i LFN na velikom Konkursu u 2022. godini, kao jedan od 14 odabranih predloga projekata.

U subotu, 6. avgusta od 21 sat, na programu je novi koncert kada će nastupiti bendovi „Straight Mickey and the Boyz“ i „Prljave sestre“

„Planiramo 10 koncerata različitih autorskih sastava, kao i pet tematskih izložba, koje bi poslužile, pored plasiranja kulturnih sadržaja koje Nišu nedostaju, da aktivira mlade ljude ka interesovanju za kulturu i rešavanje problema u zajednici, i u isto vreme da prenamenuje jednu danas zapuštenu a nekada industrijski značajnu lokaciju, prostor Elektronske industrije Niš“ poručuju organizatori.

Ulaz na koncert u subotu 6. avgusta je u vidu donacije od minimum 300 dinara, a novac će biti direktna podrška organizaciji budućih koncerata i događaja u EI letnjem klubu.