Donatorski novogodišnji koktel LFN za kraj uspešne 2022. godine.

Druga godina aktivnog rada Lokalne fondacije Niš donela je još mnogo uzbuđenja, velikih rezultata i momenata za pamćenje. Na izmaku 2022. godine, vreme je da se podsetimo šta smo sve postigli, podelimo najznačajnija dostignuća i spremno dočekamo izazove koji su pred nama u sledećoj godini.

Pozivamo građane, donatore, prijatelje, saradnike, sve ljude dobre volje na Novogodišnji donatorski koktel LFN, koji je zakazan za četvrtak, 22. decembar od 18 sati u Labirintu – ul. Balkanska 2a.

Ovom prilikom ćemo, u opuštenoj atmosferi, prezentovati postignute rezultate u tekućoj godini, zahvaliti se svima koji su doprineli da ZAJEDNICA RASTE i da LFN nastavi da napreduje. Uživaćemo uz muziku i osveženje, dobar i prijatan prateći program (naravno i uz neko iznenađenje) i najaviti šta nas sve očekuje u predstojećoj, još važnijoj i uspešnijoj godini!

Podsetimo, u 2022. godini je realizovan još jedan veliki konkurs LFN za podršku kreativnim idejama građana i podeljeno ukupno 18.000 evra za realizaciju tih inicijativa.

ULAZ NA KOKTEL JE SLOBODAN, UZ DONACIJU PO ŽELJI. Sav novac koji se prikupi i ovim putem, biće iskorišćen za realizaciju novih kreativnih ideja formalnih i neformalnih grupa građana na teritoriji svih pet gradskih opština u Nišu.

Pridružite nam se, podržite Niš, svoju ulicu, komšiluk, naselje, svoje selo i svoj grad. Naš Niš!

Vidimo se!