Otvorene prijave za turnir 3×3 Koš za Niš u organizaciji JCI i LFN

Organizacija JCI Niš i Lokalna fondacija Niš pripremile su sjajno sportsko druženje kompanija, turnir u basketu 3×3 Koš za Niš. Ideja ovog takmičenja je okupljanje zajednice, druženje i naravno veliko takmičenje, a uz to i podrška aktivnim sugrađanima.

Svi oni koji se budu prijavili direktno će pomoći da naši sugrađani dobiju podršku za realizaciju ideja za dobrobit Niša. Novac prikupljen od turnira odlazi u budžet za javni konkurs koji će zajedno realizovati LFN i JCI Niš.

Turnir se održava 24. avgusta, a prijave su otvorene od 1. jula do 15. avgusta ili do popune kapaciteta. Već oprobane ekipe, ali i svi zainteresovani mogu se prijaviti na linku.

Tehničke informacije:

  • Kotizacija po ekipi iznosi 5.000 dinara, a moguće je prijaviti do pet članova u timu.
  • Igrači jedne ekipe moraju biti zaposleni iste kompanije.
  • Moguće je prijaviti mešovite ekipe.
  • Moguće je prijaviti do tri tima po kompaniji, a svaki je potrebno zasebno prijaviti.
  • Kompanije će nakon prijave dobiti detaljne informacije u vezi sa uplatom.

***

Lokalna fondacija Niš na različite načine pruža podršku zajednici, kroz javne konkurse, kampanje prikupljanja sredstava za podršku formalnim i neformalnim grupama građana. Više informacija o aktivnostima pronađite na sajtu LFN. Na četiri prethodna konkursa podršku je dobilo 35 ideja neformalnih grupa i registrovanih udruženja građana sa teritorije pet gradskih opština u Nišu.